Marynata staropolska

Opis

BEZ DODATKU GLUTAMINIANU SODU

Pochodzenie: Polska

Zastosowanie: do wszystkich rodzajów mięs i drobiu. Do 1/2 paczki przyprawy staropolskiej dodać 15 łyżek oleju i wymieszać. Mięso pokroić w plastry i posmarować marynatą. Pozostawić na 12 godzin w lodówce. Piec na grillu lub w piekarniku.

Składniki: czosnek, sól, cukier, papryka słodka, cebula, pieprz czarny, ziele angielskie, liść laurowy, majeranek, bazylia, oregano, gorczyca, curry, kwasek cytrynowy

Opakowania: 70 g

Cena: 4,00 

Darmowa wysyłka dla zamówień od 150 zł

Wysyłke realizujemy w 4 dni

Kategoria:

Opis przyprawy

Marynata staropolska to bardzo aromatyczna mieszanka do marynowania różnego rodzaju mięs przed ich upieczeniem, usmażeniem czy grillowaniem. Aby wydobyć z mięsa najlepszy smak i sprawić, by rozpływało się w ustach, trzeba je odpowiednio zamarynować. Wiedzieli o tym już nasi pra- pra- pradziadkowie, czego wyrazem jest fantastyczna marynata staropolska – bardzo aromatyczna mieszanka do marynowania mięs.

 

Kontakt

Firma Rami M. A. Kowalik S. C.

ul. Wyzwolenia 2

41-103 Siemianowice Śląskie

Nip: 643-173-16-68

Regon: 241018401